Tarieven

De consultaties gebeuren steeds op afspraak.

Tarieven Sint-Truiden
Eerste raadpleging/ kennismaking (60 min – 90 min) : 50 – 75 euro
Opvolg raadpleging (30 min-60min): 25 – 50 euro

LET OP: Tarieven Hoegaarden te raadplegen via www.the-fittest-you.com

OPGELET: MOMENTEEL IS ER EEN TIJDELIJKE PATIËNTENSTOP VOOR MIJN PRAKTIJK IN SINT-TRUIDEN. IK NEEM GEEN NIEUWE CLIËNTEN AAN. ENKEL DRINGENDE PROBLEMEN (EETSTOORNISSEN) KUNNEN MIJ NOG CONTACTEREN VOOR EEN NIEUWE AFSPRAAK.

De consultaties worden steeds op het einde van de afspraak betaald (cash of via payconic). Gelieve gepast geld mee te brengen naar de consultatie gezien er geen Bancontact aanwezig is.
Indien u verhinderd bent en niet naar uw gemaakte afspraak kunt komen, kan u de afspraak tot 24u vooraf steeds kosteloos verplaatsen.

Zo goed als ieder ziekenfonds geeft sinds enkele jaren een deel van de consultaties bij een erkende diëtiste terug. Elk ziekenfonds heeft hiervoor andere voorwaarden en kunnen onderling erg verschillen. Dit kunnen we bespreken tijdens de eerste consultatie.

  • Indien u diabetespatiënt bent en in een voortraject diabetes zit, geeft het RIZIV je een volledige terugbetaling van 2 consultaties van 30 minuten per jaar.
  • Indien u diabetespatiënt bent en een zorgtraject diabetes hebt, geeft het RIZIV je een gedeeltelijke terugbetaling van 2 consultaties van 30 minuten per jaar.

Indien u meer consultaties wenst of nodig zijn dan degene die voorzien zijn binnen het voortraject of zorgtraject is dit zeker mogelijk, en betaalt u het normale tarief van de consultaties.